3.05.2019 г., 5:14 ч.

Къде е любовта? 

  Поезия » Любовна
493 0 2

Намери ме... вече съм друга.

Погледни ме... същата, но друга.

Аз забравих, ти забрави.

А, любовта забрави ли?

 

Искал си да ти простя.

Простих... от първият миг.

Искал си да те прочета.

Прочетох... от първят стих.

 

Патам аз сега, къде е любовта?

Питам в нощта, останала сама.

Има ли я още там в тишината?

Или останала е тя в тъмнината.

 

 

 

 

© ДЕА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??