13.04.2010 г., 22:46 ч.

Къде ми е шишенцето с отрова? 

  Поезия » Любовна
808 0 1

Къде ми е шишенцето с отрова?

(На Игн.)

 

 

Къде ми е шишенцето с отрова?

Това ли вземам против „ТЕБ”?

Та ти навярно си ужасна болест…

И вените ми, нищени от гнет,

не спряха да пулсират, а нарочно

в сърцето ми се блъска тая кръв!

И някак диво, мръсно и порочно

със себе си се бориш да си пръв…

 

И как така сред хилядите думи

гласа ми телефонен отминаваш?

А бяхме влюбени и бяхме луди,

но аз бях глупава да давам...

Къде ми е шишенцето с отрова?

Че моята болка от сини очи

ме трови, душù и забравям

за времето от наши „аз и ти”…

 

© Единствена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??