Къде ли си, мила?
Щастлива ли си? Къде си сега?
Сред приятели някъде
или сама в стая с книга в ръка?
Писмо ли пишеш до някого друг,
който отсякъл е:
- Аз бях дотук!
Спиш блаженно след нощ в дискотека?
Или за някого днес си утеха,
докосваш го нежно,
отдаваш му всичко, даряваш го с ласки
и се надяваш, че пред теб е без маска,
ще те обича вечно, а не само в нощта.
Къде си сега, мила?
Намери ли обич искам да разбера...
© Вили Тодоров Всички права запазени