8 sept 2006, 0:30

КЪДЕ СИ 

  Poesía
671 0 10

 

 

Къде ли си, мила?

Щастлива ли си? Къде си сега?

Сред приятели някъде

или сама в стая с книга в ръка?

Писмо ли пишеш до някого друг,

който отсякъл е:

- Аз бях дотук!

Спиш блаженно след нощ в дискотека?

Или за някого днес си утеха,

докосваш го нежно,

отдаваш му всичко, даряваш го с ласки

и се надяваш, че пред теб е без маска, 

ще те обича вечно, а не само в нощта.

 

Къде си сега, мила? 

Намери ли обич искам да разбера...

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??