3.11.2005 г., 21:17 ч.

КЪДЕ СИ???? 

  Поезия
1370 0 3

Къде си ти? Къде е светлината?
Къде изчезна пак надеждата за нас..?
Завърна се отново болката в душата….
Защо? Нима пак грешната съм аз?
Светулка беше в тъжното небе..
Искрица бяла в непрогледен мрак….
Брега тъжи.. отново опустял е..
Вълните пак за щастие жадуват…
Едно момче по пясъка вървеше..
Едно момиче смееше се с глас..
Една любов възкръсна от безкрая
За двамата надежда съживи!
Ще дойде времето за тях
Ще светне пак звезда в небето…
С любов и щастие-с надежда
Живота им да промени!!!!!
02.2005 г.

© АНИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Ви..вашето признание мен означава много
  • БРАВО!!!
  • "Къде си ти? Къде е светлината?
    Къде изчезна пак надеждата за нас..?
    Завърна се отново болката в душата….
    Защо? Нима пак грешната съм аз?"

    Страхотно.....болезнено красиво
Предложения
: ??:??