26.07.2009 г., 23:09 ч.

Къде си 

  Поезия » Любовна
894 0 3

Къде си ти и как да те открия?...

Къде да потърся твоите очи?...

С моята обич тъй нежно да обшия

сърцето твое и твоите мечти.

 

В съня ми нощем тихичко пристигаш

и тъй нежно галиш моята коса,

а после се обръщаш и внезапно си отиваш,

и отново се събуждам сама на сутринта.

 

Къде си ти и как да те открия?...

Надеждно те търси моята душа...

Скита се там тя, нейде в пустинята,

с мисълта да открие тебе сега!

 

Ще дойде ли ден, когато ще може

съня ми в реалност да превърнеш ти?

Да изгрее слънцето горе в небето,

за да стопли и слее нашите души!

 

Фея да бях и, ако знаех къде си,

в океан пустинята щях да превърна

и ще плувам, ще плувам с едничка надежда -

да стигна до теб и да те прегърна!

© Люси Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??