7.10.2017 г., 10:59 ч.

Къде си?! 

  Поезия
432 0 2

Къде си, батко?!

До своята малка сестра,

Ти да бъдеш трябва сега.

Когато от топла прегръдка има тя нужда,

Когато от кошмарите трябва някой да я разбужда.

В косите и цветя за вплиташ,

Има ли нужда от нещо да я попиташ.

От всичко лошо на този свят да я пазиш,

Детското в нея, колкото може по-дълго да запазиш.

Къде си батко?! До нея не те виждам,

Ще ти кажа нещо и не искам да те обиждам.

Най-голяма нужда от теб има тя сега,

Опитай се да сбъднеш поне една нейна мечта.

© Donika Jelkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??