7.12.2010 г., 13:30 ч.

Къде си, любими 

  Поезия » Любовна
1032 0 3

Къде си, любими

Залезът толкова красив е.

Гледам го тъжно аз сама.

Няма те да хванеш моята ръка.

Няма те да стоплиш моята душа.

Стоя сама и в сърцето ми таи се празнота.

Иска теб!

Да усеща допира ти.

Да чува гласа ти.

Да види очите ти.

Пита се дори...

-          Защо те няма...?

Ала отговор не получава...!

Слънцето отиде си,

ала луната изгря.

Звезди обсипаха небето.

-          Къде си ти?

Липсата ти ме съсипва...

Мълчанието ме подлудява...

Студът ме унищожава...

Очите търсят те неуморно,

но се вижда само тъмнина...

-          Какво ли правиш ти сега?

-          Ела, любими... Нужен си ми в нощта...

Ах, колко ми се иска

да те усетя, тук до мен - СЕГА!

 

Моля, кажете си мнението ! Благодаря предварително ! :)

© Анна Хитова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??