25.03.2011 г., 22:19 ч.

Къде си, мамо? 

  Поезия
7862 1 3

Къде си, мамо?


Къде си, мамо? Сам съм в този свят огромен.

Мракът плаши ме, а уж не съм дете.

Сред хора съм, но чувствам се самотен.

Къде си, мамо, само ми кажи - къде?!

 

Ти бе всичко, което съм познавал,

моят ангел, пратен ми от Бога.

На тебе вечно ще се възхищавам,

да те забравя нито искам, нито мога.

 

Студено е. От студ треперя.

Усещам аз прегръдката ти нежна.

Дали аз нявга ще намеря

обич като твоята – безбрежна.

 

Къде си, мамо? Липсваш ми. Ужасно.

Като светъл спомен в сърцето си те пазя.

Обичам те - ще го шептя безгласно.

Съжалявам... Не успях да те опазя.


Илияна Дадарова

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??