2.10.2019 г., 7:42 ч.

Където и да си 

  Поезия » Любовна
1049 5 1

Където и да си

 

Където и да си бъди щастлива!

Обичана и влюбена бъди!

Бъди за другия мечта красива!

Не искам във очите ти сълзи!

А аз ли? С болката си ще живея,

с разбитото сърце във самота.

Ще ми е трудно, ала ще успея

да свикна аз без теб, без любовта!

 

За миг със тебе всичко си отиде

и светът се срути върху мен.

Може би отново ще те видя?

Може би във някой хубав ден?

 

Може би отново ще опитам

да се влюбя в някоя жена?

Ще я търся! По света ще скитам,

ала няма ти да си това!

 

Където и да си бъди щастлива

и моля те, за мене забрави!

Бъди за другия мечта красива!

За миналото просто не мисли!

 

Обичай го, целувай го, люби го,

дарявай го с любов ти всеки час!

Когато ти е трудно пегърни го!

Не си припомняй повече за нас!

 

01.10.2019 г.

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Толкова много чувство има в този стих и чистосърдечност!! Поздравявам те!
Предложения
: ??:??