4.06.2010 г., 21:44 ч.

Към дълбокото 

  Поезия
396 0 3

Слизаш

към дълбокото -

пристъпваш

следа

подир следа

Красиво

изрисувани,

стените

разказват

истории невиждани,

историите на света

Чии очи са гледали,

чии ръце

изписвали са

тия форми, тия цветове?

Любов и добрина,

прераждане,

възраждане -

поуки на образи

и на съдби -

кой ги видя,

разбра

и съхрани.

Следа

подир следа

защо докосва всичко

твоята душа?

Слизаш към дълбокото,

а покоряваш планини.

От върховете им

ми се усмихваш ти...

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??