6.01.2013 г., 22:19 ч.

Към една поетеса 

  Поезия » Любовна
1902 0 24

 

 

                                                              

                                                                  Към една поетеса

 

Избрана си от мен да можеш

както в старите детски игри,

едно сърце в мастилото да сложиш

и без двете си ръце дори.

© Анжамбман Анапестов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??