6 янв. 2013 г., 22:19

Към една поетеса 

  Поэзия » Любовная
1882 0 24

 

 

                                                              

                                                                  Към една поетеса

 

Избрана си от мен да можеш

както в старите детски игри,

едно сърце в мастилото да сложиш

и без двете си ръце дори.

© Анжамбман Анапестов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??