20.05.2023 г., 22:07 ч.

Към колега 

  Поезия » Хумористична
391 0 0

Много си чаровна и сърдечна, 
и даваш ни ти знания, надежда,
че още има Хора в тез среди, 
и правиш го почти за без пари...

Бъди каквато си,  не се променяй, 
и за някой документ във повече не се оглеждай...,
че нямат край и на конвейр са те, 
от писане тук вече някой ще умре...

Искрено те ний ценим, 
за знанията важни ти благодарим!
За теб готови сме на жертви, 
защото правиш ни експерти!

С теб опитваме се да творим, 
при твои обучения не спим!
Държиш ни цялото внимание, 
попиваме от тебе всичко със желание!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??