13.05.2019 г., 7:22 ч.

Към моя син 

  Поезия » Гражданска
425 3 1

Към моя син

 

Какво ли, сине, да ти завещая?

Аз не успях да променя света.

Дали ще можеш ти това не зная,

защото имаш собствена съдба!

 

Млад си ти. Животът е пред тебе,

и живей за своите мечти!

Дали богат си или пък си беден

едва ли някого ще впечатли?

 

Бъди човек в сърцето и душата!

Бъди такъв какъвто искаш ти!

Знам, ще боли, но следвай си мечтата!

Във този свят не всичко е пари!

 

Приятелство с пари не се купува!

С пари не се купува любовта!

Но знай, че двете много скъпо струват!

За тях сърце е нужно и душа!

 

Животът и след мен ще продължава!

Но ти ще бъдеш моята следа

която пътя ми ще наследява,

и ще преследва своята мечта!

 

12.05.2019 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??