3.09.2021 г., 14:35 ч.

Към сърцето ключът 

  Поезия
459 0 1

„Обичам те!“
е към сърцето ключът!

 

С
„Обичам те!“
в живота ще сполучат!

 

„Обичам те!“
е и сърцесветлѝкът!

 

С
„Обичам те!“
искрят и сърцеблѝкат!

 

„Обичам те!“
всемирно тържествува!

 

С
„Обичам те!“
в живота се добрува!

 

„Обичам те!“
спасява и споява!

 

С
„Обичам те!“
душа в Бог пребивава!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??