Sep 3, 2021, 2:35 PM

Към сърцето ключът 

  Poetry
457 0 1

„Обичам те!“
е към сърцето ключът!

 

С
„Обичам те!“
в живота ще сполучат!

 

„Обичам те!“
е и сърцесветлѝкът!

 

С
„Обичам те!“
искрят и сърцеблѝкат!

 

„Обичам те!“
всемирно тържествува!

 

С
„Обичам те!“
в живота се добрува!

 

„Обичам те!“
спасява и споява!

 

С
„Обичам те!“
душа в Бог пребивава!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??