19.07.2009 г., 19:40 ч.

Към теб 

  Поезия » Любовна
974 0 2

Събуждам се и отварям очи.

А пламъкът в сърцето ми

гори ли, гори.

Събуждам се и първата мисъл

в главата ми си ТИ.

 

Сега наоколо е красиво

и не виждам нищо сиво.

На чувството прекрасно

съм се отдала безгласно.

 

Не искам друго, щом имам теб.

Не искам малко - аз имам теб.

Не мога да спра да го показвам,

както и не мога да спра да го доказвам.

 

Обичта, преливаща в сърцата ни,

искри от всеки ъгъл на лицата ни.

Търсейки красота,

напук на реалността.

 

Хванати за ръка, ние вървим

към безкрайността.

Вярвайки в любовта,

няма нищо невъзможно на света.

 

Обичта ми към теб е необяснима

и със сигурност незабравима.

 

 

© Николина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??