Дълго чаках да те срещна,
търсих те сред кал и прах.
А сега до теб съм безутешна,
гори ме мъчителен страх.
Живееш охолно, диво...
неистово грабиш от страстта.
А в мен има дете свенливо,
което не познава младостта.
Само те моля - не ме оставяй,
изчакай смелостта в мен да се роди.
Остани и без корист ми помагай,
когато по пътя ме сполетят беди.
© Нели Георгиева Всички права запазени