Oct 27, 2011, 3:37 PM

Kъм В... 

  Poetry
510 0 0

Дълго чаках да те срещна,

търсих те сред кал и прах.

А сега до теб съм безутешна,

гори ме мъчителен страх.

 

Живееш охолно, диво...

неистово грабиш от страстта.

А в мен има дете свенливо,

което не познава младостта.

 

Само те моля - не ме оставяй,

изчакай смелостта в мен да се роди.

Остани и без корист ми помагай,

когато по пътя ме сполетят беди.

 

 

© Нели Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??