27.09.2023 г., 14:46 ч.

Кънтри рок фолк фест 

  Поезия » Хумористична
196 0 2

 

 

Късен селски рок ни е залял.

Баба подлуди съседа.

Тати трети ден се не прибрал.

Мама е изнервена и бледа.

 

Да сме рокери-нали?

Но не сме изобщо даже.

Нашите играха на игри-

кой - кого ще се докаже.

 

Беше то - до оня ден така.

После всичко измени се.

Лодка беше любовта,

но продънена и- потопи се.

 

Кмета обяви събор -

на рок-а, кънтри-то и фолк-а.

Запристигаха състави и дори армейски хор.

Селцето отесня-каквото-толкова.

 

Съседа - рокер стар -до късно вечер заиздува грамофона.

Кметицата излезе с коментар, че спазвал бил закона.

Тати много здраво се запи. Казват, нейде с рокерка  в гората.

Мама плаче и скърби-взел бил преди дни заплата…

…………………..

Отесня света за нас. Няма мир във тази къща.

Свършвам вече първи клас, тати още не се връща.

Баба любовта откри –  и сгоди се за съседа.

Мама премина ловен курс. Не е изнервена и бледа.

Броди с пушка из гората.

Кметицата излезе  с коментар, че нищо ново няма по земята…

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??