26.09.2006 г., 15:45 ч.

кървав спомен 

  Поезия
691 0 2
Гълчиш наред пред Бога
гълчиш,а не мълчиш,
зависим си от дрога
не спираш да крещиш...

убива те и бавно,
олисан във мечти...
Във тялото ти хладно,
смъртта се подслони.

Сега ми липсваш много
испивам те с очи...
Незнайно как-неволно
при теб ме потопи!

Предлагаше ми всичко,
което имаше веднъж.
Приех го и наивно...
изпих го наведнъж!

Погледна ми лукаво,
с усмивка от сърце...
Уви ме във одеало
и взе ме на ръце.

Отнесе ме от рая,
постави ме в легло
и там в онази стая...
било-какво било...

Сега изгарям от омраза,
проклинам те пред бог!
Ти-който живота ми беляза...
Ти-който тялото ми ряза...
Ти-груб,безмилостен,жесток...

Дано гориш във ада,
дано почувствах дяволския гняв,
дано никой,никога не страда,
туй що истрадах аз!!!

© Елмо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??