13.03.2009 г., 22:31 ч.

Късче 

  Поезия » Друга
488 0 0

В живота всеки е самотник,

ковач на своята съдба...

И няма бряг за тази самота...

За един живот едва започващ,

едва зараждащ се, а предрешен,

невинен, а осъден преди да е роден.

И не стигат сълзите в нощта,

и не стига прегръдката на тъмнината,

обгърнала ме тук сама...

© Нана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??