20.04.2013 г., 11:58 ч.  

Късче надежда 

  Поезия » Друга
523 0 3

 

Късче надежда в мен се роди,

светлина пред мен блесна.

Късче надежда пътя ми озари,

като ангел или фея небесна.

 

Трудно е сам на този свят да се бориш, 

но постигай всичко с усмивка.

Винаги ще има някой, с когото да спориш,

но дай на злобата си почивка.

 

Всяка цел е напълно постижима,

нужно е просто да имаш мечта.

Всяка рана е напълно излечима,

късче надежда и достигаш желаната висота.

 

И нека е вечна...

единствено тя трябва да е безсмъртна, изглежда,

да бъде повече от вселената безчовечна,

нека във всеки се роди късче надежда.

© Моника Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • " Всяка цел е напълно постижима,

    нужно е просто да имаш мечта.

    Всяка рана е напълно излечима,

    късче надежда и достигаш желаната висота."
    Тук е отговора! За къде сме без надежда? Браво!
  • Чудесни размисли, особено за възрастта ти
    Малко се разпиляваш в редовете, но ще се ошлайфаш
    Успех!
  • Нека!
Предложения
: ??:??