20.10.2013 г., 14:31 ч.

Късчета от чуства 

  Поезия » Любовна
607 0 0

Без усмивка се събуждам, ми каза тя.

Но после можеш да се усмихнеш

и да се зарадваш на света.

Всеки носи в своята душа късче от любов,

от омраза, от усмивки и сълзи.

Всяко късче ще ти помогне да живееш

в един свят пълен с омраза и любов.

За мен ти си добра жена и искам да те насърча,

да не се отказваш да търсиш любовта.

И като я намериш ще бъдеш една жена,

с много радост в своята жена.

Ще бъдеш силна, ще бъдеш щастлива.

Ще има и сълзи.

Но те ще бъдат повече от любов, по-малко от болка.

Не се отказвай от щастието.

Не се отказвай от любовта.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??