11.07.2011 г., 9:12 ч.

Къщичка от мечти 

  Поезия » Любовна
838 0 1

Къщичка от мечти

 

 

Ако ние с теб си построим  Къщичка от мечти...

Искам тя да бъде

До поточе, за да чувам звънкия му ромон.

До море, за да чувам бурните вълни.

До сърцето ти, за да чувам пулса ти.

 

Къщичката ще бъде с прозрачни стени.

И със покрив от чисто стъкло.

Сутрин Слънцето да ни буди с ярки лъчи

и Луна да ни свети като нощно око.

 

Покрий ме с плащ от хиляди целувки,

Скрий ме нежно от света!

За да бъда твоя, твоя, твоя...

и през деня, и през нощта.

© Далия Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??