КЪСМЕТ
Отпивам злото на дните -
съдбата отново е строга.
Късмета играе с везните,
грешен оставам пред Бога.
И зъзне душата ми мокра.
За обич проклятие имам -
удавих огъня в локва.
...С живота ставаме зима.
© Мимо Николов Всички права запазени