2 abr 2009, 10:39

Късмет 

  Poesía
455 0 2

 

         КЪСМЕТ

 

Отпивам злото на дните -

съдбата отново е строга.

Късмета играе с везните,

грешен оставам пред Бога.

 

И зъзне душата ми мокра.

За обич проклятие имам -

удавих огъня в локва.

...С живота ставаме зима.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??