10.05.2011 г., 22:00 ч.

Късметлии 

  Поезия » Философска
769 0 0

Не сме късметлии, само защото не ни боли,

по скоро тогава сме ощетени и безчувствени.

 

Не сме късметлии, когато някой за нас гори,

ако самите ние не изпитваме любов, нали?

 

Не сме късметлии, когато имаме много приятели,

защото щастлив може да ни направи един, но незаменим!

 

Късметлии сме, когато някой ни цени

и когато се усмихваме дори в дъждовни дни.

© Елена Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??