20.12.2009 г., 13:31 ч.

Късна есен 

  Поезия » Пейзажна
453 0 2

         КЪСНА ЕСЕН

Белият сняг се бързо стопява,

където има куп с жълти листа.

Навярно есента сега се надява

да се скрие  на топло в пръста.

 

Зимният вятър вие зловещо отгоре,

слънце прецежда през облак лъчи.

То се заплита и зъзне в бели декори -

да скрие есента иска от мойте очи...

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??