4.06.2019 г., 19:59 ч.

Късна любов 

  Поезия » Любовна
601 3 1

Късна любов

 

Отново ти си тук. Защо дойде?
Когато си отиде не продума.
Разби без жалост моето сърце,
сега мълчиш. Не казваш нито дума.

Защо замина тъй и не разбрах.
Не бе оставила дори бележка.
Това да проумея не можах!
Да се прощава може всяка грешка!

Живееш още в мен, във мойте дни!
Не беше лесно, но не те забравих!
Сега си тук. И аз съм тук, нали?
В миналото спомена оставих

когато на вратата те видях.
все тъй красива както и преди.
Във тебе аз момичето познах,
момичето със чакащи очи!

Двамата ще можем ли сега
макар и късно, но да продължим
започнатото нявга в младостта!
Поне това един на друг дължим!

 

04.06.2019 г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??