14.10.2007 г., 14:57 ч.

Късно е... 

  Поезия
645 0 2
Живот ли е това?
Живот ли е, кажи ми ти?
Защо в очите ми има само болка и тъга?
Защо така болят от самота?
Не съм сама, а се чувствам толкова самотна.
Аз ли съм различната, не знам,
моля те, кажи ми ти?
Не искам повече да ме боли,
не искам повече сълзи да лея.
Вече нямам сили за тази болка,
нямам чувства,
нямам и душа...
Сърцето ми е една голяма рана...
Усещам как малко по-малко
животът от мен си отива.
Гасна с всяка изминала секунда
и усещам как много скоро
 ще се изгубя в пространството...
Тогава ще дойде денят,
в който ти ще ме търсиш,
денят, в който
ти ще осъзнаеш
какво си имал до себе си
и какво си загубил завинаги...
но тогава ще бъде твърде късно...

© Елена Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??