30.12.2007 г., 15:50 ч.

Късно е 

  Поезия » Любовна
658 0 0
Късно е вече за драми,
Ерик, мое мило момче.
Закъсняла дума е "Прости",
а болката по теб премина.
Защо се мръщиш?
Не си момче?
Така и не доказа, че си мъж.
Късно е, Ерик, за нас.
В моя свят пеперуди хвърчат,
в твоя - куршуми.
Във бяло обличам се аз,
ти - само в черно.
Късно е, Ерик, за нас.
Но все пак аз те обичах!
И искам да го знаеш,
макар да си далеч
от моя свят...

© Радост Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??