17.07.2007 г., 23:27 ч.

Късно е 

  Поезия
551 0 2
Ти каза ми "Обичам те",
но как да вярвам във това.
Зад клетви пак прикриваш се
и шепнеш ми безмислени слова.

Когато страдах в името на любовта,
когато молих все за обич,
ти беше с гордо вдигната глава
и се присмя на мойта обич.

Сега ти страдаш и се молиш.
За прошка пак подаваш ми ръка.
За тебе съм мечта, която гониш.
Но късно - любовта ми избледня.

© Севдалина Янкулова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??