12.06.2008 г., 22:01 ч.

Късно или рано 

  Поезия » Любовна
529 0 0
 
И пак към тебе ще погледна,
ще видя в твоите очи
eдна умираща искра последна
oт любовта ни - аз и ти.

Ще видя спомена за време,
в което истината бе една.
Ще видя как искрата угасена
някога изгаряща горя.
 
И в мене нещо ще потрепне,
но не ще достигне то
да има сили сърцето да посегне
към туй, що е някога било.

Насила ще е опитът отново
да бъде същото, уви.
Когато тихо казваш сбогом,
не гледай в моите очи.

Край на всички хубави неща
настъпва късно или рано.
От пламъка остава прахта
от любимия приятел само.
 


© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??