25.09.2014 г., 22:40 ч.  

Късно за любов 

  Поезия » Любовна
411 0 0

 "Късно за любов"


Споменът - сол в открита рана.
Дръж в сандък, заровен под земята.
Ще преброиш ли сълзите, проляти в самота?
Оставаш oлицетворение на една луда мечта.


Сянка погълна лъча светлина.
В пущинака няма да намериш искра.
Изсъхнали са красивите цветя дори.
Липсва им слънцето - усмивката ти.


По най-стръмната пътека скита сама любовта.
Търси утеха, но намира смъртта.
Ти, ти я уби!
Остави сърцето и само да кърви.
 

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??