4.11.2008 г., 11:48 ч.

Късове 

  Поезия » Любовна
607 0 3
Късове мисли, безтегловно провиснали
от съдраното мое небе,
милиони бои, в главата ми плиснали
безкрайните си цветове

Лилаво - мечтите ми, за теб мечтани.
Бяло - душата ти безбрежна.
Червено - огньовете, дето в мене запали.
Кафяво - очите ти нежни.

Синьо - зелена е  свободата.
Розово - щом съм  щастлива.
Оранжеви трепети дали ще ме искаш,
щом речта ми е жълто-парлива.

И песенно сякаш преливат боите
върху пейзажа във мен.
Ту лилаво с точки, ту сини райета -
денят, с теб оцветен.

Късове мисли, пухкаво писали
върху утринното небе.
Хубав ден, изпълнен със смисъл и
Любов... във всички цветове.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??