24.09.2008 г., 9:40 ч.

Кът от рая 

  Поезия » Пейзажна
621 0 4

Малко кътче от рая,

сгушено край брега,

разлива вълшебство

от чара на цветя.

 

Рози, лалета, ружи,

момини сълзи

примамват душата

да им се наслади.

 

Там нощта е кратка, а денят няма край,

небе ясно наднича над тоз земен рай,

слънце възхитено обхожда го с лъчи,

природа онемяла тайнствено мълчи.

 

С плясък игрив вълните галят брега,

във тих шепот разказват чудеса,

вечер луната как изпраща благослов

и изпълва сърцата със нежност и любов.

 

Кътче от рая зове те с букет цветя,

разсейва тъгата, налегне ли те тя.

© Мадлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??