29.08.2017 г., 7:47 ч.  

Кътни зъби 

  Поезия » Хумористична
462 0 0

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

 

 

С теб любовта я живеем на екс –
някакъв мощен, див спазъм.
Малко по-рядко те избива на сеск.
Аз не изпитвам оргазъм.

 

И, ако за това ти се тревожиш,
аз съм много доволна.
Най-много, някъде да се изложиш,
пред обожателка волна.

 

И без да искаш, ще си признаеш –
със тен, все едно ял си гъби,
ала дали са ядливи, не знаеш.
Май ти знам и кътните зъби.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??