15.10.2008 г., 20:59 ч.

La Belle et Victor(или за флирта ми с един французин) 

  Поезия » Друга
597 0 8

Беше с черна риза

и брада, едва набола.

Бе така изискан

и с това ще го запомня.

 

 

Покани ме до него,

след това на танц,

омайващ като вино френско.

Нощта, французина и аз...

 

 

С очи небесносини

и докосвания фини...

С прелъстителна усмивка и цигара

път от дим до мен прокара...

 

 

Деликатно с ръце

намекна за сближаване.

И знаеше къде

да подчертае с настояване...

 

 

Пита ме какво ще пия,

но алкохол не пожелах.

В нощта витаеше магия,

усещаше го той, усещах го и аз...

 

 

Гледа ме,

глава наклони,

сляха се

устните ни...

 

 

Френска целувка

и нежна игра.

С нощта, с французина...

Флирт с La Belle и au revoir след това. 

 

 

La Belle - френско обръщение, красавице

au revoir - довиждане

 

 

Отдавна не бях писала и това едва ли е от най-добрите ми хрумки, но просто реших да споделя с вас нещо, случило се скоро...

 

 

 

 

 

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??