28.10.2011 г., 21:18 ч.

Лалета 

  Поезия » Друга
431 0 2

 Лалета

 

Подариха ми лалета

много, много.

В душата се разстлаха

в розов цвят!

Пролет влезе в дома!

 

На масата  във ваза

ги сложих, за да

зарадвам си очите.

И радост да почувствам

за миг поне!

 

Греят като Слънце сякаш.

Тук е пролетта!

Въпреки че вън

зимата облече всичко в Белота!

 

 

© Мина Конарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??