28.04.2009 г., 20:57 ч.

Лазурно 

  Поезия » Друга
588 0 2

Море от обич се вълнува,

къпе се в лазурни небеса,

вълнува се и не се срамува

да докосне моята душа.

 

Море от нежност ме опива,

дава ласки, свобода,

опива ме и в мен прелива

на бъдещето вечността.

 

Море от радост ме изпълва,

огрява с мека светлина,

изпълва ме и в мен допълва

хубавото на деня.

 

Морето с искреност в мен надзърна,

предаде се на ласките на обичта,

тя с нежност го прегърна,

осени го в мене радостта!

© Теди Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поработи с думите, потърси различно послание, и открий себе си. В този вариант е малко "сухо" но...
    Все пак е добро!
  • И моето сърце се развълнува, защото ритъмът в това стихотворение ми заприлича на песничка.
Предложения
: ??:??