16.03.2008 г., 9:40 ч.

Лебед  

  Поезия » Източни форми
743 1 11

хайку


умиращ изгрев
ражда ден на раздяла,

чух пеещ лебед...

 

 

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??