Виж лебедите... И помни...
... Това били сме аз и ти...
Дали Любовта извисява... Дали дълго боли...
... Но или... или, и да пада за миг, Тя лети...
Недей, недей си отива... недей със сълзи
Те капчици Любов са - ето, мойте вземи...
Сега лети... лети и помни
Лебедите никога не плачат, не плачат... Нали...
Те не плачат... дори и когато умират сами...
Не плачат, не плачат... Нали...
Виж лебедите... И помни...
© Николай Всички права запазени