27.07.2008 г., 20:43 ч.

Ледена душа. 

  Поезия » Любовна
544 1 1
Ангелски очи имаш.
Самочувствието ми бавно убиваш.
Всичко ценно ми взимаш.
Само болка и сълзи оставяш.

Пред теб стоя сега,
а ти ме молиш да простя.
Омразата ми като капка се изпарява.
Гордостта ми на пепел става.

Ледена душа криеш в себе си.
Пак променяш пътя ми.
Искам от лъжите ти да избягам,
но все при тях оставам.

Безброй пъти простих.
Всяка грешка изтрих.
Хиляди мъжки сърца разбих,
а мойто така и не спасих.

Тъмно и празно е в гърдите ти.
Каменно е сърцето ти.
Друг да обичам не ми дава.
Чувствата ми и този път вкаменява.

Без лъжи свикни
и грешките си разбери.
На обич се научи.
Тогава при мен се върни.

© Йоанна Конова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??