30.11.2019 г., 9:11 ч.

Ледена Кралица 

  Поезия » Любовна
421 0 0

Безчувствена,

а сякаш е и няма,

мистична,

но и някак оптимистична.

 

Пристига от свят непонятен,

всеки от нея страх има,

но каква е тя?

 

Ледената кралица я наричаха,

а всъщност бе добра душа,

малко нетипична,

но приказен приятел...

© Иван Д Кирчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??