4.01.2009 г., 15:27 ч.

Ледена магия 

  Поезия » Любовна
589 0 2
С Благоухание неземно в моя свят ще те пренеса,
орисан от мойта малка пръчица вълшебна.
И от думите ти спомен няма. Няма и да има.
Защото ти забравяш всичко в себе си познато.

От тебе ще направя Принца на мечтите детски.
От себе си - кралица, ледена и строга.
Всичко твое ще превърна в пепел, а
любовта ти ще даря на тези, които не я искат.

Очите ти в океани бурни ще превърна,
за да мога често да се виждам в тях.
А ръцете ти в коприна тънка и неземна,
за да можеш нежност да усещаш често.

Душата ти ще омагьосам  в замък - странен и красив.
Градина ще ти е сърцето - пълна с рози, но с бодли.
Отново себе си ще превърна  в доброта,
за да мога с мен да те възнаградя.

© Катя Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??