5.11.2007 г., 19:34 ч.

Ледено Сърце 

  Поезия
682 0 4
Кога успя да нахлуеш в мислите ми?
Толкова дълбоко, че стана част от мен.
Щом те опознах, завинаги останах в твоя плен.
Искам да погледна света през твоите очи.
През тях ще видя неща, които знаеш само ти.
Отведи ме от тук.
Искам да сме на място, където няма   студ.
Преди това беше моят дом - едно голямо кубче ЛЕД.
Докато не се   появи ти и не погледна в моите очи.
Доближи се - сърцето ми плени и ме разтопи.
И след това превърна леда в огън.
Огън, който запали с такава страст, че завинаги останах твоя АЗ...

© ДеСтиНи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??