25.08.2009 г., 10:14 ч.

Лека нощ 

  Поезия » Любовна
1476 1 1

Загаси светлината, отвори прозореца да влезе тишината!

Нека вятърът изгони самотата!

Погледни луната, тя нежно ще погали твоето лице,

лъчът ù ще те милва вместо моите ръце,

а звездичките игриви весело ще бляскат над света,

ще нашепват мойто име и ще те целуват палаво в нощта!

Лека нощ  ти пожелавам и тайно се надявам

да се срещнем в съня, а нашите тела да извършат чудеса!

И дано сънят в реалност се превърне,

много искам пак да те прегърна,

да усетя силата на твоите ръце,

да усетя как нежно ме притискат те!

Да видя страстта във твоите очи,

да почувствам как желанието в тях гори!

Искам да съм с тебе цяла вечност,

да сме двамата сами,

да почувстваме живота как във вените трепти,

да потърсим красотата на света,

да се слеем двамата в нощта...

но сега лека нощ ти пожелавам и че

скоро ще се видим обещавам!!!

 

© Яни Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??