22.03.2013 г., 8:53 ч.

Лека нощ, Любов 

  Поезия » Любовна
824 0 0

Лека нощ, Любов.
Очи сънени затвори.
Ще те завия 
със звездно одеало,
изтъкано от 
желания и мечти.
До теб тихо
ще приседна и
приспивна песен
с нежния си глас
ще ти изпея.
Спи, Любов, заспивай.
Сънувай пролетта.
Сънувай и нежните цветя,
и синьото небе,
и утринната роса,
и пъстроцветната дъга.
Лека нощ, Любов.
Очи сънени затвори.
Спомените мили в
сънищата си запечатай
като в пощенски плик.

21.03.2013 г.
 


© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??